AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimende oynamak

Kahve falında çimende oynamak

Kahve falında çimende oynamak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, dinde olgunlaşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına rivayet eder.

Kahve falında çimende oynamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten şeylerin farkında olmayabilirsiniz.

Kahve falında çimende oynamak yeni girişimlerde bulunacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimenlere basmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında çimenlerin üstünde namaz kılmak büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine işaret eder.

Kahve falında çimenlikte oturmak zenginlik elde edeceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına işarettir.

Kahve falında çimenlere yatmak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çimene yatmak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çimenlerin üstünde yürümek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil çimen yolmak işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir