AnaSayfa / Genel / Kahve falında cımbızla kıl aldırmak

Kahve falında cımbızla kıl aldırmak

Kahve falında cımbızla kıl aldırmak borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cımbızla kıl aldırmak gördüyseniz:

  • Aslen çok olası görünmese bile, yapılması gereken değişikliklere zaman ayırmanız faydalı olacağa benziyor.

Kahve falında cımbızla kıl aldırmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cımbızla kaş aldırmak rahat nefes alınacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında cımbızla kıl çekmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında altın cımbız görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cımbızın kırıldığını görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına inanılır.

Kahve falında birinden cımbız almak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, büyük aksilikler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında cımbız satın almak çirkin bir iş yapmaya, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ahırda cımbız görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir