AnaSayfa / Genel / Kahve falında cımbız çalmak

Kahve falında cımbız çalmak

Kahve falında cımbız çalmak gözyaşlarının dineceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında cımbız çalmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların büyümesine izin verirseniz olaylar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında cımbız çalmak dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cımbız satın almak ekonomik olarak kalkınacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cımbız görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden cımbız almak kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cımbız istemek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cımbızla kaş aldırmak huzur ve kazanç getireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Kahve falında altın cımbız görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına delalet eder.

Kahve falında kaşlarını cımbızla almak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir