AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi cildini soymak

Kahve falında kendi cildini soymak

Kahve falında kendi cildini soymak hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kendi cildini soymak gördüyseniz:

  • Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kendi cildini soymak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, Tövbe Edeceğine işarettir.

Kahve falında cildinde yara görmek rızkının da genişleyeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan cildi görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında ciltte lekeler görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine inanılır.

Kahve falında kitap cildi görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına işarettir.

Kahve falında cildinin karardığını görmek yeni şeyler deneneceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalettir.

Kahve falında cilt bakımı yaptırmak bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı ciltli kitap görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir