AnaSayfa / Genel / Kahve falında cilt bakımı yaptırmak

Kahve falında cilt bakımı yaptırmak

Kahve falında cilt bakımı yaptırmak rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında cilt bakımı yaptırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin aynı kaba davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında cilt bakımı yaptırmak işlerin daha kötüleşeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına yorulur.

Kahve falında cilt bakımı görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cilt bakımı yapmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine inanılır.

Kahve falında ciltli kitap görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ciltte kırmızı lekeler görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru cilt görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında cildinin karardığını görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cildinde yara görmek hasret giderileceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir