AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap cildi görmek

Kahve falında kitap cildi görmek

Kahve falında kitap cildi görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, çok hayırlı haberler alacağına, sorunlarının çözüleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kitap cildi gördüyseniz:

  • Kalbiniz kırılabilir.

Kahve falında kitap cildi görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ciltli kitap görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ciltli kitap görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan cildi görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cildinin karardığını görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, rahat bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında pürüzsüz cilt görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cilt kurdu görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında cilt bakımı görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir