AnaSayfa / Genel / Kahve falında ciltte sivilce görmek

Kahve falında ciltte sivilce görmek

Kahve falında ciltte sivilce görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, büyük mutluluk duyulacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, makam edineceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ciltte sivilce gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda karışıklıklar veya tartışmalı durumlar olabilir.

Kahve falında ciltte sivilce görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, ikinci bir şans vereceğine inanılır.

Kahve falında ciltte kırmızı lekeler görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı ciltli kitap görmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cildinin karardığını görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Kahve falında kuru cilt görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cildinin kırıştığını görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, sevinçli haberler geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi cildini soymak zahmete ve meşakkate düşeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine inanılır.

Kahve falında cilt maskesi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir