AnaSayfa / Genel / Kahve falında cilt bakımı yapmak

Kahve falında cilt bakımı yapmak

Kahve falında cilt bakımı yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına rivayet eder.

Kahve falında cilt bakımı yapmak gördüyseniz:

  • Bırakın detaylar kendiliğinden oluşsun.

Kahve falında cilt bakımı yapmak başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cilt bakımı yaptırmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında cilt bakımı görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ciltte leke görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında ciltte lekeler görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cilt kurdu görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı ciltli kitap görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında cilt maskesi görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir