AnaSayfa / Genel / Kahve falında cilt bakımı görmek

Kahve falında cilt bakımı görmek

Kahve falında cilt bakımı görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, saygınlık göreceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cilt bakımı gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda yenilikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında cilt bakımı görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında cilt bakımı yapmak yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında cilt bakımı yaptırmak işlerinin günden güne daha da bozulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ciltte kırmızı lekeler görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında pürüzsüz cilt görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kitap cildi görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına rivayet eder.

Kahve falında cildinin karardığını görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cilt lekesi görmek alım zorluğu yaşamayacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir