AnaSayfa / Genel / Kahve falında cilt maskesi görmek

Kahve falında cilt maskesi görmek

Kahve falında cilt maskesi görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, hatalı yollara sapılacağına işarettir.

Kahve falında cilt maskesi gördüyseniz:

  • Mali ya da sağlıkla ilgili konularda veya gücü elinde bulunduran kişilerle ilişkilerde zorluklar yaşanabilir.

Kahve falında cilt maskesi görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye delalettir.

Kahve falında cildini güzel görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında cilt kurdu görmek yüzün güleceğine, aile huzurunuzun bozulacağına delalettir.

Kahve falında insan cildi görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında ciltte lekeler görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ciltte sivilce görmek mutluluğu yakalayacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına işaret eder.

Kahve falında ciltte leke görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ciltte kırmızı lekeler görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir