AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek yedirmek

Kahve falında çilek yedirmek

Kahve falında çilek yedirmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işarettir.

Kahve falında çilek yedirmek gördüyseniz:

  • Rüzgar tersine esmeden hazırlıkları tamamlamanızda fayda var.

Kahve falında birine çilek yedirmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çilek reçeli yediğini görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine delalettir.

Kahve falında çilekli pasta yediğini görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulur.

Kahve falında çilek yedirmek buna rağmen kazanç getireceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çileği ağaçta görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasayla çilek görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına inanılır.

Kahve falında çilekli tatlı yemek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında çilekli pasta yapmak bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir