AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine çilek yedirmek

Kahve falında birine çilek yedirmek

Kahve falında birine çilek yedirmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine çilek yedirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından yeni tanışmalara açıksınız.

Kahve falında çilek reçeli yediğini görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çilek yedirmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulur.

Kahve falında çilekli pasta yediğini görmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına delalet eder.

Kahve falında birine çilek yedirmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kötü yola sapmayacağına delalet eder.

Kahve falında çilek dikmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, güzelliklere rast gelineceğine alamet eder.

Kahve falında dağ çileği görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, mutlu olacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında tabakta çilek görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilek satmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, şansa yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir