AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek reçeli yediğini görmek

Kahve falında çilek reçeli yediğini görmek

Kahve falında çilek reçeli yediğini görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında çilek reçeli yediğini gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gidebilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için, risk almanız gerekebilir.

Kahve falında çilek reçeli yediğini görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek reçeli almak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, fenalıkta bulunmaya işaret etmektedir.

Kahve falında çilek reçel yapmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işaret eder.

Kahve falında çilek reçeli istemek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çilek reçeli yemek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına inanılır.

Kahve falında çilek reçeli kaynatmak parasının her zaman bereketli olacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında çilekli reçel yemek sorunlarını bitireceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çilek reçeli pişirmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir