AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasayla çilek görmek

Kahve falında kasayla çilek görmek

Kahve falında kasayla çilek görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kasayla çilek gördüyseniz:

  • Maddi, manevi, ilişkilerinizi ya da işinizi ilgilendiren v.b konu her ne ise, farklılık gerektiriyor olabilir.

Kahve falında kasayla çilek görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına yorulur.

Kahve falında tır kasası görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, düşmanını alt edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kasayla ekmek görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasa anahtarı görmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasadan para çalmak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine işarettir.

Kahve falında banka kasası görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında para dolu kasa görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında kasalarla ekmek görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir