AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilekli pasta yediğini görmek

Kahve falında çilekli pasta yediğini görmek

Kahve falında çilekli pasta yediğini görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilekli pasta yediğini gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişileri anlamakta zorluk çekebilirsiniz.

Kahve falında çilekli pasta yediğini görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına yorulur.

Kahve falında çilekli pasta yemek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında çilekli yaş pasta görmek mutlu günlerin yaşanacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine işarettir.

Kahve falında çilekli yaş pasta yemek birden fazla ortakla iş kurulacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında çilekli pasta yapmak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında çilek yedirmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, sonunda mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında birine çilek yedirmek büyük paralara sahip olacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına tabir olunur.

Kahve falında çilek reçeli yediğini görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir