AnaSayfa / Genel / Kahve falında çileği ağaçta görmek

Kahve falında çileği ağaçta görmek

Kahve falında çileği ağaçta görmek başarısızlığa düşeceğine, rahatın ve konforun geleceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına tabir olunur.

Kahve falında çileği ağaçta gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden etkilenmesini veya sizi takip etmesini istiyorsanız daha gerçekçi olmalı veya gerçeklere ulaşmaya çalışmalısınız.

Kahve falında ağaçtan çilek toplamak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, rızkın ve kazancın artacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan çilek koparıp yemek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta çilek yemek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çilek ağacından çilek yemek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta çilek görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çileği ağaçta görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan çilek yemek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine yorulur.

Kahve falında çilek ve böğürtlen yemek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir