AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilekli pasta yapmak

Kahve falında çilekli pasta yapmak

Kahve falında çilekli pasta yapmak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, gözyaşının dineceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, adını aklamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında çilekli pasta yapmak gördüyseniz:

  • İmajınızı yenilemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında çilekli pasta yapmak eğer işsizse iş bulacağına, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çilekli yaş pasta görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine inanılır.

Kahve falında çilekli pasta yemek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çilekli yaş pasta yemek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına delalet eder.

Kahve falında çilekli pasta yediğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet eder.

Kahve falında çilek reçel yapmak sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işaret eder.

Kahve falında çikolatalı pasta yapmak ticaret ehli olacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına tabir olunur.

Kahve falında kakaolu pasta yapmak parasının ve malının eksik kalmayacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir