AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek toplamak

Kahve falında çilek toplamak

Kahve falında çilek toplamak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek toplamak gördüyseniz:

  • Resmi dairelerle olan işlerinizde olmadık zorluklar çıkabilir.

Kahve falında bahçeden çilek toplamak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında çilek toplamak ve yemek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında çilek toplamak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çilek toplamak hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında altın çilek toplamak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan çilek toplamak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dağ çileği toplamak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında dalından çilek toplamak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir