AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı çilek toplamak

Kahve falında kırmızı çilek toplamak

Kahve falında kırmızı çilek toplamak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı çilek toplamak gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde gelişme kaydedebilir ya da halledilmesi gereken pek çok konuyu çözebilirsiniz.Güvendiğiniz yakın arkadaşlarınızdan fikir alıp, eksiklerinizi giderebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı çilek toplamak resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çilek toplamak ve yemek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalından çilek toplamak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında çilek yemek toplamak faydalı şeyler yapacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına işaret eder.

Kahve falında çilek bahçesinden çilek toplamak geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan çilek toplamak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında bahçeden çilek toplamak çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağ çileği toplamak sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir