AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından çilek toplamak

Kahve falında dalından çilek toplamak

Kahve falında dalından çilek toplamak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, durulacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalından çilek toplamak gördüyseniz:

  • Heyecanlı maceralara, yeni birliktelikteliklere açıksınız.

Kahve falında dalından çilek toplamak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalında çilek yemek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalından çilek yemek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dalında çilek görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dalından koparıp çilek yemek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağ çileği toplamak atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında çilek toplamak yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, böylece yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan çilek toplamak kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir