AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ çileği toplamak

Kahve falında dağ çileği toplamak

Kahve falında dağ çileği toplamak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında dağ çileği toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla baskı uygulamamaya veya ısrarcı olmamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında dağ çileği toplamak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ çileği yemek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağ çileği görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ çilek görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet eder.

Kahve falında çilek bahçesinden çilek toplamak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, yapılan hataların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalından çilek toplamak takdir edileceği işler yapacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı çilek toplamak geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çilek toplamak bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, şansının yaver gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir