AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden çilek toplamak

Kahve falında bahçeden çilek toplamak

Kahve falında bahçeden çilek toplamak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, iyi hissedileceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kazancının her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında bahçeden çilek toplamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun aile büyüklerinizden birini aramanız gerekebilir.

Kahve falında çilek bahçesinden çilek toplamak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden çilek toplamak ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında bahçede çilek yemek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede çilek görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeden çilek yemek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında çilek toplamak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında çilek toplamak ve yemek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, geçiminin güçleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından çilek toplamak keyfin ve huzurun yerinde olacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir