AnaSayfa / Genel / Kahve falında şerbet içmek

Kahve falında şerbet içmek

Kahve falında şerbet içmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, moralinin bozulacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, güzel haberlerin alınacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, mevki edineceğine tabir olunur.

Kahve falında şerbet içmek gördüyseniz:

  • Disiplinli olmanızın karşılığını göreceksiniz.

Kahve falında loğusa şerbeti içmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil şerbet içmek darlanacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında dut şerbeti içmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında tatlı şerbet içmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, güvenini sarsacağına tabir olunur.

Kahve falında vişne şerbeti içmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında meyan şerbeti içmek rahat bir hayata kavuşacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çilek şerbeti içmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sıcak şerbet içmek ne yapacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir