AnaSayfa / Genel / Kahve falında menekşe koklamak

Kahve falında menekşe koklamak

Kahve falında menekşe koklamak işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize alamet eder.

Kahve falında menekşe koklamak gördüyseniz:

  • Birçok konuda, arkadaşlarınızdan destek görmeniz mümkündür.

Kahve falında menekşe koklamak kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, zorluklarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıya menekşe dikmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında solmuş menekşe görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara menekşe dikmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda mor menekşe görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında menekşe ağacı görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı menekşe görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil menekşe görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir