AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak koklamak

Kahve falında ayak koklamak

Kahve falında ayak koklamak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak koklamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözleri veya hareketleri nedeniyle kontrolünüzü kaybedebilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında ayak koklamak daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında bir insanı koklamak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında el koklamak o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eşini koklamak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, kızgınlıkların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yastık koklamak sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında çamaşır koklamak işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çay koklamak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına inanılır.

Kahve falında çok güzel koku koklamak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir