AnaSayfa / Genel / Kahve falında nergis koklamak

Kahve falında nergis koklamak

Kahve falında nergis koklamak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nergis koklamak gördüyseniz:

  • Pişmanlığın hiçbir faydası yok, önünüze bakmalısınız.

Kahve falında nergis koklamak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nergis soğanı görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine tabir olunur.

Kahve falında nergis çiçeği görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, doğru olanı seçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz nergis görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden nergis almak inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında nergis görmek çıkış yolları bulacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nergis çiçeği almak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına inanılır.

Kahve falında nergis topladığını görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir