AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek kiraz görmek

Kahve falında çilek kiraz görmek

Kahve falında çilek kiraz görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, kudret sahibi olacağına, hayallerine ulaşacağına, sorunlarının biteceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çilek kiraz gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz istediğinizi elde etmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında çilek ve kiraz görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çilek ve kiraz yemek sosyal çevrenin değiştirileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına yorulur.

Kahve falında çilek kiraz görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kiraz ve çilek görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çilek kusmak büyük bir mala sahip olacağına, ardından yeni bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında altın çilek toplamak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, günahtan temizlenmeye alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çilek görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok çilek görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir