AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz ve çilek görmek

Kahve falında kiraz ve çilek görmek

Kahve falında kiraz ve çilek görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kiraz ve çilek gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza zaman ayırın.

Kahve falında çilek ve kiraz yemek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine alamet eder.

Kahve falında çilek kiraz görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz ve çilek görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine alamet eder.

Kahve falında çilek ve kiraz görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına yorulur.

Kahve falında muz ve çilek görmek zorlukların geride kalacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalet eder.

Kahve falında çilek aldığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, hatalarını düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çilek görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına işarettir.

Kahve falında birinden çilek almak eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir