AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çilek görmek

Kahve falında yeşil çilek görmek

Kahve falında yeşil çilek görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil çilek gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir kişiyle yapacağınız görüşme şansınızı iyiye doğru döndürecek.

Kahve falında yeşil çilek görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, güzel haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çilek yemek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında muz ve çilek görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine delalettir.

Kahve falında ezilmiş çilek görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında altın çilek toplamak çok daha fazla mesai harcayacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çilek görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yer çileği görmek güzel işler yapacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında çilek yaprağı görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir