AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek kusmak

Kahve falında çilek kusmak

Kahve falında çilek kusmak dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sıkıntılarını çözeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek kusmak gördüyseniz:

  • Sizi çok fazla memnun etmeyen ya da tatminkar bulmadığınız ortamlara girmek yerine, birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında çilek kusmak işlerinin çok yolunda gideceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işaret eder.

Kahve falında sarı çilek görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çilek yemek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında çilek dağıtmak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yaban çileği yemek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında tatsız çilek yemek stres ve sinirden uzak durulacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek reçeli yemek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ezik çilek görmek işlerin günden güne daha da artacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir