AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok çilek görmek

Kahve falında çok çilek görmek

Kahve falında çok çilek görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, aralarından su sızmayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok çilek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yaşanan sorunlara yeterli ilgiyi göstermemeniz veya problemli durumlara rağmen, belli bir noktada kalmasını ummanız gerçek durumla bağdaşmayabilir.

Kahve falında büyük çilek görmek geniş rızık elde edeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında ezilmiş çilek görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına delalettir.

Kahve falında çilekli reçel yemek büyük bir kavgaya tutuşacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çilekli sakız görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında çilekli pasta yemek ticarette zarar edeceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çilekli dondurma yemek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında olgun çilek görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında olgunlaşmamış çilek yemek daha sık bir araya geleceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir