AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek ve kiraz yemek

Kahve falında çilek ve kiraz yemek

Kahve falında çilek ve kiraz yemek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, biraz dinleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek ve kiraz yemek gördüyseniz:

  • Sorunlu arkadaşlıkları hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Kahve falında çilek ve kiraz yemek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine delalettir.

Kahve falında çilek kiraz görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında çilek ve kiraz görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, onları koruyup kollayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz ve çilek görmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan çilek koparıp yemek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çilekli yaş pasta yemek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında olmamış çilek yemek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, dini inançların güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi çilek yemek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kimse ile tartışmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir