AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yüzük takmak

Kahve falında altın yüzük takmak

Kahve falında altın yüzük takmak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, yersiz yere suçlanacağına inanılır.

Kahve falında altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Sizinle farklı fikirlere sahip kişilerle karşılaşabilir veya tartışabilirsiniz.

Kahve falında iki tane altın yüzük takmak tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında kalın altın yüzük takmak işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında kendine altın yüzük takmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında altın yüzük alıp takmak yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında taşlı altın yüzük takmak kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına yorulur.

Kahve falında altın küpe yüzük takmak rahat bir hayata başlayacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında altın alyans yüzük takmak büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir