AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yüzük alıp takmak

Kahve falında altın yüzük alıp takmak

Kahve falında altın yüzük alıp takmak güzelliklerle dolacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, yetki ve imza sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında altın yüzük alıp takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kapılacağınız çelişkiler, huzursuz bir yapı sergilemenize sebep olabilir.

Kahve falında altın yüzük alıp takmak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük alıp takmak aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden yüzük alıp takmak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bilezik alıp takmak kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında altın taşlı yüzük takmak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlanmak altın yüzük takmak kurtuluş yollarına ulaşacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük takmak insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir