AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine altın yüzük takmak

Kahve falında kendine altın yüzük takmak

Kahve falında kendine altın yüzük takmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, zararının büyük olacağına, mutlu günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında kendine altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Birtakım detayları araştırıp yarım kalan işlerinizi bitirin.

Kahve falında altın yüzük takmak ve çıkarmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sıhhat ve moral bulacağına işarettir.

Kahve falında altın gümüş yüzük takmak her şeyin gönlünce olacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın nişan yüzük takmak birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işarettir.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak güzel huylarının değişeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eline altın yüzük takmak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında altın yüzük alyans takmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağa altın yüzük takmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına inanılır.

Kahve falında kalın altın yüzük takmak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir