AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane altın yüzük takmak

Kahve falında iki tane altın yüzük takmak

Kahve falında iki tane altın yüzük takmak kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, işlerin devam edeceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, sahip olduklarının eksileceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hastalıklarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Ciddi bir organizyon ya da iş birliği hayatınıza yeni seçenekler sunabilir.

Kahve falında iki tane altın yüzük takmak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üç tane yüzük takmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, istediği gibi hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında iki tane yüzük takmak güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına işarettir.

Kahve falında iki tane altın bilezik takmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına tabir olunur.

Kahve falında dört tane altın bilezik takmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında üç tane altın bilezik takmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane altın yüzük görmek kafasını rahatlatacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üç tane altın yüzük görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, kazançların artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir