AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın altın yüzük takmak

Kahve falında kalın altın yüzük takmak

Kahve falında kalın altın yüzük takmak sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, haklılığının anlaşılacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalın altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin olası potansiyeli üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında kalın altın yüzük takmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalın yüzük takmak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalın altın bilezik takmak bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, başının ağrıyacağına delalettir.

Kahve falında kalın altın yüzük görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, kazancın düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kalın kemer takmak şartlarının da zenginleşeceğine, yeni denemelerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın bilezik takmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine inanılır.

Kahve falında kalın alyans takmak parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına delalet eder.

Kahve falında kalın yüzük görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir