AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı altın yüzük takmak

Kahve falında taşlı altın yüzük takmak

Kahve falında taşlı altın yüzük takmak iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, yapacağı planların altüst olacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, yüksek bir makama geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizden bahsetmeden önce yol planınızı netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük takmak büyük kayıplara uğrayacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında taşlı altın yüzük takmak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında altın taşlı yüzük takmak ortaya bazı projeler koyacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inci taşlı yüzük takmak yeni çalışmalar yapılacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük takmak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında taşı düşmüş yüzük takmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında mor taşlı yüzük takmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir