AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı süt içmek

Kahve falında çikolatalı süt içmek

Kahve falında çikolatalı süt içmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çikolatalı süt içmek gördüyseniz:

  • Akaşam doğru üzerinize bir tembellik çökebilir.

Kahve falında çikolatalı süt içmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı süt görmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı kahve içmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı sigara içmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında keçi sütü içmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bardakla süt içmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında atın sütünü içmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inek sütü içmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir