AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı kahve içmek

Kahve falında çikolatalı kahve içmek

Kahve falında çikolatalı kahve içmek bir sebeple çok üzüleceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çikolatalı kahve içmek gördüyseniz:

  • Ani karar, hareket ya da tepkiler size zarar verebilir.

Kahve falında çikolatalı kahve içmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve ve çikolata görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine tabir olunur.

Kahve falında çikolatalı sigara içmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında çikolatalı süt içmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken kahve içmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında soğuk kahve içmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahve sigara içmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve yapmak ve içmek işlerinin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir