Kahve falında çikolata tepsisi görmek

Kahve falında çikolata tepsisi görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, başarılı adımlar atacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, güzel işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında çikolata tepsisi gördüyseniz:

  • Açılmayan telefonlar, ödenmeyen borçlar, geç kalınan randevular v.b konular söz konusu olabilir.

Kahve falında çikolata tepsisi görmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işarettir.

Kahve falında tepside türk kahvesi görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir tepsi kek görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepsi içinde yemek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına yorulur.

Kahve falında tepsiden yemek yemek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepsiyle tatlı görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine alamet eder.

Kahve falında tepsiden baklava yemek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yuvarlak tepsi görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir