AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tepsi kek görmek

Kahve falında bir tepsi kek görmek

Kahve falında bir tepsi kek görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, bunun için Allah’a şükredeceğine, bir işe soyunacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalettir.

Kahve falında bir tepsi kek gördüyseniz:

  • İnsanlara yardım etmenin türlü yolları var, illa para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında bir tepsi kek görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına yorulur.

Kahve falında tepside kek görmek huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında çikolatalı kek yediğini görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fırında kek görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kek pişirdiğini görmek tüm kederinin uçup gideceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına delalettir.

Kahve falında fındıklı kek yemek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında kek yiyen birini görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine inanılır.

Kahve falında tatlı kek yemek çok üzüleceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir