AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsiyle tatlı görmek

Kahve falında tepsiyle tatlı görmek

Kahve falında tepsiyle tatlı görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsiyle tatlı gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler kendinizi daha özgür veya iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tepsinin içinde tatlı görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında tepsi tepsi tatlı yemek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında tepsi tatlı görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, eksiklerinin farkına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsiden tatlı yemek daha iyi şartlarda yaşayacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına delalettir.

Kahve falında bir tepsi tatlı görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tepside tatlı yemek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında tatlı tepsisi görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepsilerle tatlı görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir