AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi içinde yemek

Kahve falında tepsi içinde yemek

Kahve falında tepsi içinde yemek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tepsi içinde yemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin arkasında gizlenenleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında tepsi içinde yemek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine işarettir.

Kahve falında tepsi içinde bal görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tepsinin içinde tatlı görmek sonunda mutlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında tepsi içinde para görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde börek görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında tepsi içinde tatlı görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına yorulur.

Kahve falında tepsi içinde balık görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde bardak görmek büyük bir aşk yaşayacağına, sıkıntısının biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir