AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsiden yemek yemek

Kahve falında tepsiden yemek yemek

Kahve falında tepsiden yemek yemek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsiden yemek yemek gördüyseniz:

  • evinizde bir mutluluk yaşanması olasıdır.

Kahve falında tepside baklava yemek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, uzun yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi tatlı yemek daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsiden tatlı yemek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi yemek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepsiyle yemek görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına tabir olunur.

Kahve falında tepsiyle yemek taşımak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulur.

Kahve falında tepside yemek görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepsiden yemek yemek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir