AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlak tepsi görmek

Kahve falında yuvarlak tepsi görmek

Kahve falında yuvarlak tepsi görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, sağlığının yerinde kalacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yuvarlak tepsi gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında yuvarlak tepsi görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yuvarlak ay görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yuvarlak pencere görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yuvarlak ekmek görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yuvarlak ayna görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak masada oturmak kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yuvarlak cisim görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yuvarlak şeker görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kıdem atlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir