AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi saklamak

Kahve falında eski sevgiliyi saklamak

Kahve falında eski sevgiliyi saklamak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi saklamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da olaylara fazla iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi saklamak güzel bir yola çıkılacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi saklamak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi evde saklamak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilin için ağlamak büyük başarılara imza atacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle sevgili olmak karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi kendi evinde görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilini bir başkasıyla görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yola çıkmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir