AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşeyleri saklamak

Kahve falında birşeyleri saklamak

Kahve falında birşeyleri saklamak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birşeyleri saklamak gördüyseniz:

  • Bir haber gelebilir.

Kahve falında kitap saklamak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulur.

Kahve falında cinayeti saklamak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, çok farklı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında ilaç saklamak gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işarettir.

Kahve falında hediye saklamak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birşey sakladığını görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini sakladığını görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, ağır günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında sigarayı saklamak gücünün azalacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tabanca saklamak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir