AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sakladığını görmek

Kahve falında birini sakladığını görmek

Kahve falında birini sakladığını görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, aile hayatına adım atılacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini sakladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekçilikten uzak planlarından veya konulardan bahsedebilirler.

Kahve falında kuran saklamak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, sonra kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında ölü saklamak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğne saklamak zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini saklamak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında peynir saklamak alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini öldürüp saklamak gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayı saklamak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek saklamak işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir