AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday saklamak

Kahve falında buğday saklamak

Kahve falında buğday saklamak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, kazançlı çıkacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday saklamak gördüyseniz:

  • Başarılı organizasyonlar yapabilirsiniz.

Kahve falında buğday saklamak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği saklamak ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, hayatın kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın saklamak helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu saklamak garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında birinden para saklamak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında diş saklamak zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında parayı saklamak saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı sakladığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir